Részvételi feltételek

 1. A jelen Részvételi feltételek az ÉrtékMegőrző (ÉrMe) Hálózat „Csillogó szemek 2021.” adomány gyűjtő és jótékonysági eseményen történő részvétel feltételeit tartalmazza.

 2. Az eseményen történő részvétel feltétele támogatás nyújtása az alábbi kategóriák szerint:

 3. Támogatói kategóriák:

  Kiemelt támogatói kategóriák:
  GYÉMÁNT fokozatú támogató: 1 000 000 Ft
  ARANY fokozatú támogató: 500 000 Ft
  EZÜST fokozatú támogató: 250 000 Ft
  BRONZ fokozatú támogató: 100 000


 4. A kiemelt támogatói kategória befizetője jogosult 2 fővel részt venni a 2021.december 8-i eseményen. Egyedi összeg befizetése 100 000 Ft felett szintén jogosít személyes részvételre az eseményen, 2 fő részére. Ezzel kapcsolatos döntését a regisztrációs űrlapon tudja jelezni.

 5. Alap támogatói kategória:

  Támogatójegy 1 fő részére: 30 000 Ft
  Kísérőjegy 1 fő részére: 15 000 Ft

 6. A kísérőjegy kizárólag támogatójegy mellé váltható. A kísérőjegy is támogatói kategóriának minősül.

 7. Adományozás és rendezvényre történő jelentkezés egy és ugyanazon helyen, a www.csillogoszemek.hu oldal alján található űrlapon keresztül lehetséges.

 8. A támogatási kategóriák is ezen az űrlapon keresztül fizethetők, bankkártyával, vagy azonnali átutalással.

 9. A támogatói kategóriáktól eltérő összegű támogatás befizetésére is van lehetőség. Ezen összegek kizárólag átutalással fizethetők.

 10. A befizető tudomásul veszi, hogy a(z) Üzleti Érték Megőrző Közhasznú Alapítvány (székhelye: 1038 Budapest, Ibolya u. 11.) adatkezelő által a(z) sa.ermehalo.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, telefonszám, számlázási cím. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési Tájékoztatójában tekinthető meg.

 11. A regisztrációt a szervezőknek adatvédelmi okok miatt nem áll módjában átvállalni, azt a résztvevőnek magának kell elvégeznie. A kitöltést követően a rendszer küld automatikus visszaigazolást e-mailben.

 12. Az adományról céges befizetőknek igény esetén adományigazolást állítunk ki. Ezen igény a regisztrációs felületen jelezhető. Adományigazoláshoz a cégadatok megadása szükséges. A szervezők az adományozók nevéről és összegéről egy publikus nyilvántartást vezetnek, és azokat a honlapon közzéteszik. Az adományozó az űrlap kitöltésekor döntheti el, hogy kíván-e nyilvánosan adományozni.

 13. Az esemény időpontja: 2021. december 8., 18:00 - 21:00 óráig
  Az esemény helyszíne: Kaposvár, Szivárvány Kultúrpalota, 7400 Kaposvár, Noszlopy Gáspár u. 1.

 14. A helyszín teljes befogadóképessége 120 fő. A védnökök, házigazdák, szervezők és közreműködők létszámán felül 100 fő vendéget tud befogadni.

 15. A korlátozott befogadóképesség miatt a személyes részvételre történő jelentkezéseket 2 irányelv szerint tudjuk fogadni:
  • kiemelt támogatók előjogot élveznek a személyes részvételre
  • a támogatói kategóriákon belül a regisztráció sorrendje az irányadó
 16. A regisztráció a befizetés időpontjában válik érvényessé. Átutalás esetén a befizetés az adománynak a kedvezményezett bankszámláján történő megérkezését jeleni.

 17. A rendezvény az aktuális járványügyi intézkedéseknek megfelelően kerül megtartásra. Esetleges létszámcsökkentés esetén a szervezők előzetes egyeztetés szerint felkeresik személyesen a regisztráltakat. A résztvevők kiválasztásánál ez esetben is a kiemelt támogatói státusz, illetve a regisztráció sorrendje az irányadó.

 18. A befizetett támogatások a rendezvény csökkentett létszámban történő megvalósítása, illetve esetleges törlése esetén is eljutnak a kedvezményezetthez, az összegek a befizetők részére visszautalásra nem kerülnek.

 19. A létszámkorlátok elérése esetén a regisztrálók várólistára kerülnek. A várólistáról a jelentkezés sorrendjében értesítjük azokat, akiknek szabad hely keletkezett lemondások miatt.

 20. Személyes részvétel lemondása a rendezveny@ermehalo.hu e-mail címen lehetséges. A lemondás az utolsó pillanatig hasznos információ a szervezők részére, ezért kérjük, bármely pillanatban tegye meg. A rendezvény törlése esetén a szervezők lehetőség szerint törekszenek nem véglegesen lemondani, hanem tavasszal bepótolni az eseményt. Ennek szervezése a járványügyi rendelkezések függvényében alakul, amelyről a résztvevőket e-mailben értesítjük.

 21. A rendezvényen történő részvétel védettségi igazolványhoz kötött.

 22. A rendezvényen való részvétel feltétele az űrlap kitöltése, és a támogatási összeg befizetése.

 23. Minden támogató egy kísérőt hozhat magával.

 24. A jótékonysági est részleteit az esemény előtt néhány nappal küldik ki a szervezők a résztvevők részére e-mailben.

 25. v.1.0., 2021.11.05.

  Jóváhagyta: Tóth József, az Érték Megőrző Közhasznú Alapítvány kuratóriumának elnöke